Μιλήστε μαζί μας στο Facebook
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80 Ευρώ

Επιστροφές προιόντων

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Εάν επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος:

Σε αυτήν την περίπτωση το superg.gr σας δίνει το εξής πλεονέκτημα:
Μας επιστρέφετε το προιόν με δική μας χρέωση μέσω της ELTA COURIER (και μόνο με αυτη την εταιρεία για να ισχύει το πλεονέκτημα δωρεάν επιστροφής) σας καλούμε μόλις παραλάβουμε για να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή και επιβαρύνεστε μόνο το ποσό των 4,90€ που στοιχίζουν τα μεταφορικά έξοδα από την αποθήκη μας προς εσάς. Αντί λοιπόν να επιβαρυνθείται με 9,80€ πληρώνεται μόνο το μισό ποσό δηλαδή 4,90€ (η δωρεάν επιστροφή ισχύει για την πρώτη αλλαγή στην εκάστοτε παραγγελία).

Προϊόντα αξίας κάτω των 6,00€ δεν επιστρέφονται.Επίσης μαγιό και εσώρουχα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Παρακαλούμε η επιστροφή των προϊόντων να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα απο την παραλαβή (1-3 ημέρες)

Σε περίπτωση που επιθυμείται επιστροφή χρημάτων:

Σε αυτή την περίπτωση σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο ακέραιο εκτός από το κόστος μεταφορικών το οποίο είναι €4,90.Ισχύει για την περίπτωση την οποία η επιστροφή χρημάτων αφορά την επιθυμία σας να επιστρέψετε είδος το οποίο δεν επιθυμείτε.

Σε περίπτωση παραγγελίας άνω των 50€ με δωρεάν έξοδα αποστολής θα επιβαρυνθείτε  με 4,90€ για την αποστολή και 4,90€ για την επιστροφή!

Σε περίπτωση που η επιστροφή χρημάτων αφορά λάθος του outletshop.gr τότε σας επιστρέφουμε ακέραιο το ποσό που έχετε καταβάλλει συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών εξόδων.

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.