Μιλήστε μαζί μας στο Facebook
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80 Ευρώ

Προφίλ Εταιρείας

To SUPERG είναι μια εταιρεία με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο στον χώρο της γυναικείας ανδρικης και παιδικης ένδυσης.

Μέσω διαδικτύου οι αγορές είναι ευχάριστες και σίγουρες, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα αποφεύγοντας  άσκοπες μετακινήσεις, την ανεύρεση parking, το στρίμωγμα και τον εκνευρισμό σε πολυσύχναστα mall, και το κουβάλημα τον εμπορευμάτων ειδικά σε περιόδους εορτών.
Επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει όρια σε τόπο και  χρόνο, έτσι μπορεί με την ίδια άνεση να ψωνίζει κάποιος από το κέντρο της Αθήνας άλλα και από το πιό απομακρυσμένο ακριτικό νησί, και αυτό μπορεί να γίνεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ,  7 ημέρες την εβδομάδα ( και Κυριακή),  365 ημέρες τον χρόνο (και στις Αργίες, Εθνικές γιορτές).

Πρέπει όμως να αναπτυχθεί πρώτα μια σχέση εμπιστοσύνης του πελάτη με το κατάστημα γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές παγίδες στον κυβερνοχώρο που πρέπει να αποφεύγουμε και να καταγγέλλουμε όταν τις ανακαλύπτουμε.
To SUPERG έχει δικό της αποκλειστικό server σε ένα από τα καλύτερα Data Center τις Ευρώπης  δίνοντας εγγυήσεις για 100% χρόνο λειτουργίας (Up Time) και 100% ασφάλεια με τα καλύτερα εργαλεία που υπάρχουν διεθνώς (Firewall, anti spam, anti virus).

To SUPERG διαθέτει προιόντα καινούριας σεζον.Απλα υπαρχει και η κατηγορια OUTLET στην οποία μπορεί κάποιος να βρει επωνυμα και μη προιόντα με εκπτωση ακομη και 90%
Αναζητάμε συνεχώς στην Δυτική και Κεντρική Ευρώπη ευκαιρίες αγορών σε μεγάλες ποσότητες έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά γιατί δεν έχουμε φυσικά καταστήματα και έτσι δεν μεταφέρουμε το λειτουργικό κόστος των  καταστημάτων μας στις τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα γρήγορους χρόνους παράδοσης και με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, έτσι συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες courier που κάνουν καλύτερα και γρηγορότερα αυτήν την δουλειά.

Έχουμε λοιπόν μόνο ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι δεν αγόρασαν μόνο μια φορά από το

SUPERG

αλλά μας εμπιστεύονται σε κάθε ανάγκη ένδυσής τους.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.